NS Reisplanner | Treinreizen in Nederland

Reist u vaak per trein in Nederland? Dan is de NS Reisplanner van de Nederlandse Spoorwegen een handig hulpmiddel om uw treinreis exact te plannen. Geef uw reisbestemming en gewenste reistijdstip op en laat de NS Reisplanner uw treinreis adviseren. Daarnaast wordt de NS Reisplanner veel gebruikt voor het berekenen van de enkele reis of retour prijzen, advies over eventuele spoorwegwerkzaamheden en vertragingen op het spoorwegnet. Reist u naar het buitenland? Op onze webpagina: Actueel treinverkeer in Nederland vind u meer informatie over het actuele treinverkeer in Nederland.

Wat kost mijn treinkaartje?
De prijzen van een treinkaartje zoals de NS reisplanner weergeeft kunnen soms flink tegenvallen. Of je nu een lange reis maakt of een kort stukje met de trein gaat, het is altijd weer schrikken voor je portemonnee. Hier volgen enkele voorbeelden van drukke treintrajecten in Nederland. Neem bijvoorbeeld de trein van Amsterdam naar Schiphol. Voor dit kleine stukje kost uw treinkaartje tussen de € 8 en € 13 voor slechts 10 minuten. Voor een rit tussen Leiden en Den Haag variëren de kosten van een treinkaartje van € 6 tot € 11. Reist u heen en weer tussen Utrecht en Amsterdam dan kost een treinkaartje kopen maar liefst € 14 tot € 24!
Voor een enkele keer valt dit nog wel mee, maar ga maar eens na wat de treinkaartjes kosten als u dagelijks zo’n trein reis maakt. Een aanbieding voor korting op je treinkaartje of je treinabonnement komt dus zeker goed van pas. Vergelijk daarom eerst met de NS Reisplanner het tarief voor uw treinkaartje voordat u in de trein stapt.

Bereken de prijs van uw treinkaartje met de NS Reisplanner van en naar:
Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Almere Groningen Breda Nijmegen Enschede Apeldoorn Haarlem Arnhem Zaanstad Amersfoort Haarlemmermeer ‘s-Hertogenbosch Zoetermeer Zwolle Dordrecht Maastricht Leiden Emmen Ede Venlo Westland Deventer Sittard-Geleen.