Adverteren op Mobiliteitenverkeer.nl

Met 250.000 pageviews per jaar is Mobiliteitenverkeer.nl een snel groeiende website. Onze bezoekers zijn met name op zoek naar reisinformatie voor auto of OV. Daarnaast geeft Mobiliteitenverkeer.nl educatieve informatie en maakt hierbij veel gebruik van de veelzijdigheid Google Maps. Wellicht dat onze bezoekers ook voor uw bedrijf/organisatie interessant zijn.
Wilt u adverteren of een linkvermelding op onze website? Dat kan. De link naar uw website wordt geplaatst op onze hoofdpagina en in de rubriek LinkPartners. Op uw verzoek sturen wij u een uitdraai van onze Google Analytics statistieken.

Tarieven 2021 | Linkvermelding op hoofdpagina Mobiliteit en Verkeer:

  •   Linkvermelding voor 12 maanden € 240,-

Andere vormen van adverteren:

  •  Plaatsing van Banner (728 x 90 pixels) binnen de content op de hoofdpagina. Kosten per jaar: € 295,-
  •  Korte Infotorial met tekst en/of Banner op één willekeurige pagina. Kosten per jaar: € 395,-
  •  Persoonlijke pagina (mits gerelateerde inhoud) in uw eigen huisstijl met eigen button in ons hoofdmenu: Kosten per jaar: € 595,-

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% BTW

Hoe plaatst u een link op onze website?
Geef uw gewenste wijze van adverteren aan. Daarnaast ook uw naam, emailadres, bedrijfslink/omschrijving en gewenste looptijd via onderstaand formulier aan ons door. Wij sturen u vervolgens een factuur. Na betaling van de factuur wordt uw link of adverteerkeuze aan de onze pagina’s toegevoegd.

Ziet u andere advertentie mogelijkheden op onze website? Vraag het ons via het volgende formulier.

 

Ja, ik wil adverteren op Mobiliteitenverkeer.nl