Kilometerafstanden berekenen tussen twee postcodes

Op de volgende kaart kunt u op basis van postcodes de route en afstand van uw woon-werkverkeer berekenen. De afstandsberekening wordt verwerkt door TomTom Maps, op basis van enkele reis en snelste afstand per auto. Daarnaast worden tevens de locatiegegevens en de reistijd tussen de twee postcodes weergegeven. Deze toepassing wordt veel gebruikt bij het invullen van reiskostendeclaraties of bij het berekenen van uw woon-werkverkeer.
Kilometerafstanden woon-werkverkeer berekenen voor bedrijven en organisaties

Wilt u de kilometerafstand tussen de postcodes van uw werknemers weten? De vraag uit het bedrijfsleven om woon-werkverkeer te kunnen berekenen en monitoren neemt toe. Bijvoorbeeld als onderbouwing van een mobiliteitsplan van uw organisatie. Met als doel de CO2 emissie van uw organisatie in kaart te brengen op weg naar een meer duurzame bedrijfsvoering.
Mobiliteit en Verkeer heeft daarom voor HR en salarisafdelingen van bedrijven en organisaties een passende, geautomatiseerde oplossing ontwikkeld. Met onze PostcodeService kunt u meerdere keren per jaar grotere aantallen postcode afstanden door ons laten berekenen. Daarbij berekenen wij niet alleen de afstanden tussen postcodes of adressen maar desgewenst ook de reistijd, de straalafstand of de GPS coördinaten.

TIP: Gebruik deze kaart ook voor het zoeken naar afstanden tussen Duitse of Belgische postcodes. Voeg daarvoor achter de vijf-cijferige Duitse postcode de letters DE toe (voorbeeld: 81737 DE). Voeg achter de Belgische vier-cijferige postcode de letters BE toe (voorbeeld: 1410 BE)