Kilometerafstanden berekenen tussen meerdere adressen of postcodes

Op de volgende kaart kunt u op basis van postcodes de route en afstand van uw woon-werkverkeer berekenen. De afstandsberekening wordt verwerkt door TomTom Maps, op basis van enkele reis en snelste afstand per auto. Daarnaast worden tevens de locatiegegevens en de reistijd tussen de twee postcodes weergegeven. Deze toepassing wordt veel gebruikt bij het invullen van reiskostendeclaraties of bij het berekenen van uw woon-werkverkeer.
Kilometerafstanden woon-werkverkeer berekenen voor bedrijven en organisaties

Wilt u het woon-werkverkeer kunnen berekenen van uw werknemers? De vraag uit het bedrijfsleven om woon-werkverkeer te kunnen berekenen en te kunnen monitoren neemt toe. Bijvoorbeeld om de reiskosten te kunnen (her)berekenen of als u de afstanden wilt weten als onderbouwing van een mobiliteitsplan van uw organisatie.
Mobiliteit en Verkeer heeft voor HR en salarisafdelingen van bedrijven en organisaties een passende, geautomatiseerde oplossing ontwikkeld.

  • Met onze PostcodeService kunt u de afstanden tussen grotere aantallen postcodes door ons laten berekenen. Daarbij berekenen wij niet alleen de afstanden tussen postcodes of adressen maar desgewenst ook de reistijd, de straalafstand of de GPS coördinaten.
  • Met onze AfstandsCalculator kunt u zelf in Excel afstanden berekenen. De applicatie wordt d.m.v. een API gekoppeld aan Google Maps waarmee automatisch tot duizenden postcodes tegelijk berekent kunnen worden.

TIP: Gebruik deze kaart ook voor het zoeken naar afstanden tussen Duitse of Belgische postcodes. Voeg daarvoor achter de vijf-cijferige Duitse postcode de letters DE toe (voorbeeld: 81737 DE). Voeg achter de Belgische vier-cijferige postcode de letters BE toe (voorbeeld: 1410 BE)