Woon-werkverkeer | Wij berekenen uw afstanden!

Wilt u de reisafstanden en/of reistijden van het woon-werkverkeer van uw bedrijf of organisatie laten (her)berekenen? U kunt deze werkzaamheden aan onze PostcodeService uitbesteden of door onze applicaties laten berekenen. Wij berekenen uw woon-werkverkeer op basis van Google Maps, ANWB of Routenet, voor zowel auto, OV, fiets en wandelen. Daarnaast zijn variabelen als snelste/kortste route, FreeFlow en vertrektijd instellen mogelijk.
Met name salarisadministraties en HR afdelingen maken veel gebruik van onze PostcodeService met als doel inzicht krijgen over reisafstanden en reistijden en de daarbij behorende reiskosten. Maar onze PostcodeService kan ook goed worden gebruikt voor andere doeleinden.

Heeft u vragen over of interesse in het laten berekenen van afstanden tussen postcodes en adressen?  Meer informatie vind u op onze website: Woon-werkverkeer.nl . Of stuur ons een email. Wij informeren u graag en sturen u desgewenst een offerte.

Afstanden woon-werkverkeer berekenen
De vraag om de onderlinge kilometerafstand tussen postcodes te kunnen berekenen neemt toe. Logisch want met deze kennis kunnen bijvoorbeeld de kosten van woon-werkverkeer van uw medewerkers snel worden herberekend en aangepast. De PostcodeService is een passende, geautomatiseerde oplossing ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die grote aantallen postcodeberekeningen willen laten berekenen. U besteed uw opdracht aan ons uit en wij berekenen niet alleen de onderlinge afstanden tussen de postcodes en adressen maar desgewenst ook de reistijd, de straalafstand of de GPS coördinaten.