Postcodes in Cirkel | 4-cijferig | Premium

Postcodes in Cirkel is een webbased applicatie en berekent de onderlinge afstand naar alle 4-cijferige postcodes binnen een gegeven cirkelstraal. Daarnaast worden de bijbehorende plaatsen, gemeenten en LatLon coördinaten getoond. De data is vervolgens eenvoudig als CSV-bestand te exporteren. Bekijk en test deze applicatie met onderstaande DEMO.


Wie zijn de gebruikers van deze applicatie?
Bedrijven die de 4-cijferige postcodes en/of onderlinge afstanden willen weten binnen een straalcirkel
Restaurants en (winkel)bedrijven die afstanden en bezorgkosten in de regio willen berekenen
Koeriersdiensten en cateraars voor overzicht van snelle levering producten op locaties


Productinformatie
Volledige toegang gedurende 1 jaar tot de applicatie Postcodes in Cirkel | 4-cijferig | PREMIUM
Genereer onderlinge afstanden naar alle 4-cijferige postcodes binnen in een gegeven cirkelstraal. Inclusief plaatsen, gemeenten en LatLon
Bron postcode database bestand: BAG register. Aantal 4-cijferige postcodes: 4074. Geactualiseerd per 01-07-2023.
De applicatie is webbased dus gemakkelijk via elke browser te benaderen.
Keuze’s straalcirkel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 75 en 100 kilometer. (Op verzoek aanpasbaar!)

Tip: Bekijk andere versies van deze applicatie op:

DEMO Postcodes in Cirkel | 4-cijferig | Premium

Bekijk de volgende demo. Vul uw postcode in, kies een cirkelstraal en genereer uw eigen postcodes. Gebruik indien gewenst de filter- en sorteerfunctie en download de uitvoer van de tabelgegevens als CSV-bestand.
Let op! In verband met het verbruik van dataverkeer kunt u deze DEMO applicatie testen tot een maximum uitvoer van 10 rijen

In verband met het verbruik van dataverkeer kunt u deze DEMO applicatie testen tot een maximum uitvoer van 10 rijen. Wilt u meer gebruikersgemak? Voor premium gebruikers bieden wij Postcodes in Cirkel | 4-cijferig | Premium aan. U kunt deze applicatie downloaden en gebruiken tegen het eenmalig jaartarief van € 79,95. Na betaling krijgt u van ons de URL link naar de applicatie toegestuurd en kunt u direct gebruik maken van de tool.